Pääkuva

Yritysinfo

 

Tietoa yrityksestä

Tietosuojaseloste

 

Tietoa yrityksestä

AK-Matkat Oy on vuonna 1995 perustettu rekisteröity matkatoimisto, perheyritys, joka toimii sekä matkanjärjestäjänä että matkanvälittäjänä. Kaikki matkatoimistopalvelut tarjoava toimistomme sijaitsee Klaukkalan keskustassa Nurmijärvellä.

Olemme Suomen Matkatoimistoalan Liiton SMAL:n jäsen ja kuulumme Kuluttajaviraston valmismatkaliikerekisteriin.

Golfmatkojen järjestäjänä olemme yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista ja tarjoamme monipuolisen kohdevalikoiman, huolella valitut, korkeatasoiset majoitusvaihtoehdot sekä kilpailukykyiset hinnat.

Parin vuosikymmenen oma golfharrastus on opettanut paljon: lajin vaatimuksia, kenttien tuntemusta ja arviointikykyä sekä asiakkaan tarpeita ja arvostuksia. Oman kokemuksemme kautta tunnemme helpon ja sujuvan golfmatkailun osatekijät. Mainittakoon vielä, että AK-Matkat on Suomen yritysten välisen golfkilpailun, Business Golf Openin, lähes 25-vuotisen historian menestynein yritys.

Asiakkaillemme tarjoamme yksilöllistä ja joustavaa palvelua, matkajärjestelyjen moitteetonta sujumista sekä kohteiden tarkkaa tuntemusta. AK-Matkat on kaikkien matkapalveluiden luotettava ammattilainen.

Kauttamme saat myös mm. Apollomatkojen, Lomamatkojen, Deturin, Olympian ja eri laivayhtiöiden koko matkatarjonnan: seuramatkat, kaukomatkat ja kaupunkilomat, risteilyt ja laivaliput.

Hoidamme reittilentoliput, majoitukset ja autonvuokraukset kaikkialle maailmaan.

 

E-mail: info@ak-matkat.fi

Puhelin: (09) 894 6700

Telefax: (09) 8946 7010

Osoite: Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala

Internet: www.ak-matkat.fi

Toimisto avoinna: ma-pe klo 10-18

Y-tunnus: 1008071-0

Kaupparekisterinumero: 627.184

Kuluttajaviraston valmismatkaliikerekisteritunnus: 2879/00/Mj/Mv

SMAL:n jäsentunnus: 34303

 

Tietosuojaseloste

Voidaksemme palvella sinua mahdollisimman parhaalla tavalla, keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Oheinen tietosuojaseloste kertoo, mitä henkilötietoja keräämme ja miten niitä käsittelemme. Löydät myös tietoa, mitä oikeuksia sinulla on tietojasi koskien.

> AK-matkojen tietosuojaseloste (PDF-tiedosto)

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi