Pההkuva

Toscana

Toscana on unohtumaton yhdistelmä mykistävän kaunista luontoa, historiallisia paikkoja, kulttuuria, toscanalaisen keittiön antimia, tunnettuja paikallisia viinejä sekä ruuhkattomia ja hyvin hoidettuja golfkenttiä.

Toscanan pääkaupungista Firenzestä löytyvät arkkitehtuurin ja taiteen perinnöt. Keskiaika ja renessanssi ovat täällä kaikkialla läsnä, mutta myös nykyaika muotitrendeineen ja kulinaarisine nautintoineen. Erinomaisia vierailukohteita ovat myös pienemmät kaupungit: Pisa kaltevine torneineen, Siena, Lucca ja Pistoia. Pitkät perinteet omaavista Italian kylpyläkaupungeista yksi mielenkiintoisimmista on Montecatini Terme, jossa monien kylpylöiden ohella on kauniita puutarhoja ja tunnelmallinen historiallinen keskus, yläkaupunki Montecatini Alto. Unohtaa ei sovi myöskään Chiantin alueen viinitarhoja ja Välimeren hienoja hiekkarantoja.

Läpi vuoden auki olevat golfkentät sijaitsevat rannikolla hiekkarantojen lähellä ja sisämaan kukkuloilla keskiaikaisten kylien sekä viini- ja oliiviviljelysten ympäröiminä.

Majoituskohteemme on valittu erityisesti golfareita ajatellen. Tarjoamme tarvittaessa myös paljon muita vaihtoehtoja, esim. kaupunkihotellit Firenzessä ja muissa kaupungeissa, lähellä hiekkarantoja olevat hotellit esim. Tirreniassa, golfhotellit Montecatinin, Versilian ja Cosmopolitanin golfkenttien vieressä yms.

Toscanaan pääsee kesäkaudella Finnairin suorilla lennoilla Pisaan, läpi vuoden päivittäisillä reittilennoilla yhdellä välilaskulla ja koneenvaihdolla Firenzeen ja Pisaan sekä päivittäin läpi vuoden Finnairin tai halpalentoyhtiöiden suorilla lennoilla Milanoon ja Roomaan, joista kummastakin noin 4 tunnin ajomatka Toscanaan.

Kohteemme Toscanassa

 

Toscana - Italia

Toscanan etusivu

Green feet

Matkapaketit

Lmptilat ja s

Majoitus

Poggio dei Medici

Tamerici & Principe

Artimino

Golfkentt

Poggio dei Medici

Le Pavoniere

Ugolino

Montecatini

Cosmopolitan

Versilia

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi