P×”×”kuva

Saksa

Saksa golfmatkakohteena ei välttämättä tule ensimmäisenä mieleen, mutta tosiasiassa se on erinomainen vaihtoehto monipuolisuutensa (lähes 700 kenttää) ja sijaintinsa takia. Lyhyen lentomatkan vuoksi kohde sopii hyvin vaikkapa pidennetyn viikonlopun golfmatkalle. Pohjois-Saksan kohteisiin mentäessä mukava matkustustapa on myös mennä laivalla toiseen tai molempiin suuntiin.

Hampurin lähellä, vain 15 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä rauhallisessa maaseutuympäristössä sijaitsee Steigenberger Hotel Treudelberg Hamburg, jonka vieressä on hotellin oma championship-tasoinen golfkenttä.

Toinen Pohjois-Saksan kohteemme on reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Hampurista etelään sijaitseva Schloss Lüdersburg. Luonnonsuojelualueella, kauniissa maaseutuympäristössä löytyy kaksi haastavaa, täysin erilasta golfkenttää ja niiden yhteydessä oleva vuonna 1776 rakennettu, hotellina toimiva Lüdersburgin linna sekä tyylikkäät apartamentokset.

Etelä-Saksassa Münchenin ympäristössä on kymmenkunta erinomaista golfkenttää. Majoituksen voi ottaa kaupunkihotelliin tai ympäristön pikkukaupunkeihin. Yksi hyvä vaihtoehto on 15 km Münchenin eteläpuolella oleva Grünwald, jonka hotellitarjonnasta ja lähellä sijaitsevista golfkentistä tässä hyväksi koettuja esimerkkejä:

Schlosshotel Grünwald
Hotel Ritterhof
Münchner–Strasslach Golf
Beuerberg Golf

Pyydä tarjous, räätälöimme matkasi Saksaan toivomallasi tavalla.

Saksa

 

Saksa

Saksa etusivu

Green feet

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Hotel Treudelberg

Golfkentät

Treudelberg

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi