Pääkuva

Rooma

Ei ole toista ikuisen Rooman veroista kaupunkia, mitä tulee historiallisten nähtävyyksien ja taideaarteiden määrään. Vatikaani Pietarinkirkkoineen, Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Espanjalaiset portaat ja Trevin suihkulähde – siinä vasta ”pakollisten” kohteiden luettelo.

Kaikki nämä ovat kävellen tavoitettavissa, varsinkin kun välillä istahtaa kauniille piazzalle nauttimaan espressosta ja tunnelmallisesta roomalaisesta elämänmenosta. Matkaa voi tehdä juhlavasti myös hevosvankkureilla tai nopeasti metrolla. Ravintolatarjonta ja ostosmahdollisuudet ovat erinomaiset. Illalla hyvän ruoan ja viinin parissa viihdytään pitkään.

Rooman ympäristössä on useita loistokuntoisia ja ruuhkattomia golfkenttiä, joilla pelaaminen onnistuu ympäri vuoden. Majoituskohtainamme toimivien golfresortien ohella suosittelemme alueen helmiä Roma Acquasantaa ja Olgiataa.

Korkeatasoiset majoituskohteemme ovat Castelgandolfo Golf Resort ja Sheraton Golf Parco de´ Medici Hotel & Resort. Näissä asut kenttien vieressä rauhallisessa ympäristössä, mutta yhteydet Rooman keskustaan ovat hyvät. Jos painotat enemmän kaupunkilomaa, valitse silloin majoituskohteeksi kaupunkihotelli. Vaihtoehtoja eri tasoluokitukset ja sijainnit huomioiden on kymmenittäin. Pyydä tarjous, räätälöidään toivomustesi mukainen paketti.

Kohteemme Roomassa

 

Rooma - Italia

Rooman etusivu

Green feet

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Sheraton Golf

Golfkentät

Castelgandolfo

Parco de' Medici

Roma Acquasanta

Olgiata

Marco Simone

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi