Pääkuva

Nizzan alue

Cote d’Azur Etelä-Ranskassa on yksi Euroopan suosituimmista lomakohteista. Täällä Ranskan Rivieran upeissa maisemissa löytyvät historialliset kaupungit, maalaukselliset kylät, kauniit hiekkarannat ja huvipursisatamat. Hienostuneet kaupungit Nizza, Cannes, Monaco, Antibes, Juan les Pins, St. Tropez ja Grasse sijaitsevat lähellä toisiaan. Provencelaisen keittiön antimet, Provencen viinit sekä erinomaiset ostosmahdollisuudet tavarataloissa, muotiliikkeissä ja pikkuputiikeissa ovat jo pelkästään hyvä syy matkaan.

Rivieran suurimman kaupungin Nizzan nähtävyyksiä ovat pitkä rantakatu Promenade des Anglais upeine rakennuksineen, viehättävä Vanhakaupunki kapeine kujineen, taidemuseot, kirkot, palatsit ja oopperatalo. Cannes on tunnettu toukokuun filmifestivaaleistaan. Monacon Monte Carlo ja St. Tropez ovat kuuluisia jetsetin paratiiseja. Nizzan ja Cannesin välissä sijaitsevat Antibes ja suosittu rantakohde Juan les Pins tunnetaan jazz-festivaalistaan. Grasse taas on parfyymiteollisuuden keskus.

Golfia Ranskan Rivieralla pelataan Välimeren ja vuorten välissä viinitarhojen läheisyydessä. Kenttiä alueella riittää montaakin eri vierailukertaa varten. Noin 15 täysmittaisen kentän joukossa löytyy useita mainioita, kohtuuhintaisia pelipaikkoja ja myös Euroopan parhaimmistoon kuuluvia kalliimpia kenttiä.

Majoituskohteemme linnahotelli Château de la Bégude sijaitsee Opio Valbonne-golfkentän vieressä Nizzan ja Cannesin lähellä. Tarjoamme tarvittaessa myös laajan valikoiman Nizzan, Cannesin, Antibesin ja Juan les Pinsin kaupunkihotelleja.

 

 

Nizzan alue

 

Nizzan alue - Ranska

Nizzan etusivu

Green feet

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Chateau Begude

Golfkentät

Opio Valbonne

Grande Bastide

Saint Donat

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi