Pääkuva

Milanon alue

Lombardia, Pohjois-Italian järvialue on oikea matkakohde sinulle, joka arvostat luonnon kauneutta. Como-, Garda- ja Maggiore-järvien maisemat, vehreys ja puhtaat vedet ovat vailla vertaa. Italian historian ja kulttuurin muistomerkkejä on joka puolella ympärilläsi. Milano tunnetaan muodin, oopperan ja jalkapallon kaupunkina, Venetsiassa gondoliretki kanavissa kuuluu asiaan ja Veronassa voit keskittyä Romeon ja Julian tarinan tunnelmiin. Kauneimmat näköalat ja romanttisimmat tunnelmat tavoitat järvien ympärillä olevista idyllisistä pikkukaupungeista ja rantateiltä.

Tällä alueella sijaitsee suuri osa Italian golfkentistä. Kentät ovat huippuluokkaa, ja leuto ilmasto mahdollistaa pelaamisen maaliskuulta marraskuulle. Postikorttimaiset maisemat ja elegantit klubitalot luovat oivat puitteet hienostuneelle sosiaaliselle kanssakäymiselle. Kierroksen päätteeksi nautitaan klubilla erinomainen ateria paikallisine viineineen. Italialaiset osaavat tehdä golfistakin yhden elämän taidemuodon.

Pelaamisen tekee miellyttäväksi myös kenttien ruuhkattomuus arkisin. Viikonloppuisin on paljon kilpailuja ja starttiaikojen saanti ei aina ole yksinkertaista. Osa kentistä on kiinni maanantaisin tai tiistaisin.

Useimmat Lombardian parhaista kentistä sijaitsevat lähellä Milanoa, Como- ja Maggiore-järvien eteläpuolella. Sen vuoksi tärkeimmät majoituskohteemmekin ovat tällä alueella: Como-järven rantamaisemissa ja golfkenttien yhteydessä olevat korkeatasoiset, rauhalliset hotellit. Esimerkkinä Italian ykköskentäksi rankatun 27-reikäisen Castelconturbian yhteydessä oleva golfhotelli, jonka lähellä on myös kaksi Bogognon huippukenttää.

Tarjoamme tarvittaessa monia muitakin majoituskohteita, mm. Comon tai Milanon keskustahotelleja, Maggiore-järven rannalla olevien viehättävien pikkukaupunkien ja Garda-järven ympäristön hotelleja.

Kohteemme Milanon alueella

 

Milanon alue - Italia

Milanon alueen etusivu

Green feet

Matkapaketit

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Bogogno Golf Hotel

Castelconturbia Golf Hotel

Le Robinie Hotel

Grand Hotel Imperiale

Golf Hotel La Pinetina

Golfkentät

Bogogno Bonora

Bogogno Del Conte

Castelconturbia

Le Robinie

Monticello Red

Monticello Blue

La Pinetina

Villa d'Este

Carimate

Barlassina

Milano Golf Club

Bergamo – L’Albenza

Arzaga

Garda Golf

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi