Pääkuva

Matkaehdot

Matkapakettien myynnissä noudatamme Yleisiä matkapakettiehtoja ja AK-Matkojen erityisehtoja.

Räätälöidyissä golf- ym. muissa matkoissa, joissa AK-Matkat toimii matkanjärjestäjänä, peruutus- ja muutostapauksissa perimme kuluina 100 €/hlö ja lisäksi todelliset kuljetus- ja majoitusliikkeiden, autovuokraamoiden ja golfklubien ym. erikoispalveluiden järjestäjien omien peruutus- ja muutosehtojensa mukaan veloittamat kulut.

Niinpä esim. lentoyhtiöiden sääntöjen mukaan kirjoitetusta erikoishintaisesta reittilentolipusta ei saa takaisinmaksua, sitä ei voi muuttaa, perilläoloaikaa ei voi lyhentää eikä pidentää. Toisena esimerkkinä jos asiakkaan etukäteen tilaamia lisäpalveluita kuten golfin starttiaikoja perutaan myöhemmin kuin 30 vrk ennen matkan alkua, ei pelimaksuja eikä starttiaikojen varausmaksuja yleensä hyvitetä.

Yksityiskohtaista tietoa eri matkakohteidemme varaus- ja loppumaksukäytännöstä sekä peruutus- ja muutosehdoista saa hinnastostamme. Tiedotamme näistä tarvittaessa myös matkavarauksen ja matkavahvistuksen yhteydessä.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa, mahdollisten sairaudesta johtuvien peruutuskulujen kattamiseksi. Lisäksi matkustajan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo matkalla tarvitsevansa esim. matka-, matkatavara-, tapaturma- vastuuvakuutuksien muodossa.

 

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi