Pההkuva

Mallorca

Mallorca on perinteinen Välimeren lomasaari, jolle on leimallista tietty kaksijakoisuus: Se on tuttu ja turvallinen mutta täynnä upeita yllätyksiä. Se on kansanomainen mutta samalla ylellinen. Se on täynnä vilkasta hyörinää mutta myös kiireetöntä istuskelua katukahviloissa ja tapas-baareissa. Sieltä löydät pikkukaupungin tunnelmat mutta myös suurkaupungin mahdollisuudet. Se on merta ja vuoristoa Välimeren auringon alla. Siellä aidot ihmiset elävät arkeaan ja juhliaan.

Nähtävyyksiä ja hyvää ruokaa on joka makuun ja tuomisia löytyy monenmoista alkaen Mallorcan kuuluisien helmitehtaiden tuotteista muotivaatteisiin tai oliiviöljyyn ja mausteisiin.

Auton vuokraus kannattaa; käy katsomassa esim. saaren luoteisosan jylhät rantatiet upeine merimaisemineen. Poikkeamisen arvoisia ovat mm. monet viehättävät pienet satamakaupungit. Myös golfkentille siirtyminen käy autolla helposti.

Majoituskohteemme on Palma Novassa sijaitseva 4 tähden huoneistohotelli Ponent Mar, jossa myös hyvät ravintolapalvelut. Kymmenittäin muitakin vaihtoehtoja löytyy tarvittaessa eri puolilta saarta.

Golfia ajatellen Mallorca on erittäin korkeatasoinen lomakohde. Saaren noin 15 täysmittaista kenttää tarjoavat pelaamiseen monipuolisen valikoiman. Erityyppisiä hienoja vaihtoehtoja riittää useammallekin vierailukerralle. Palman ympäristön noin 10 kentän lisäksi kannattaa huomioida saaren itä- ja pohjoisosan muutamat loistokentät.

Kohteemme Mallorcalla

 

Mallorca - Espanja

Mallorcan etusivu

Green feet

Matkapaketit

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Castillo Hotel Son Vida

Sheraton Arabella Golf

Be Live Son Antem

Apartotel Ponent Mar

Pula Golf Resort

Golfkentät

Son Vida

Son Muntaner

Son Quint

Bendinat

Poniente

Santa Ponsa 1

Andratx

Son Termens

Son Gual

Son Antem East

Son Antem West

Alcanada

Capdepera

Canyamel

Pula

Vall d'Or

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi