Pääkuva

Lissabonin alue

Portugalin pitkältä rannikolta on aina ollut helppo lähteä kaukaisiin maihin. Sinne on myös uusien asukkaiden ollut helppo rantautua. Myönteinen suhtautuminen vieraisiin on itsestäänselvyys. Luontevaa on myös vanhojen tapojen ja perinteiden sekoittuminen nykypäivän elämänrytmiin. Tästä kertovat kitaroiden säestyksellä esitettävät Fado-laulut, ja ne yhdessä hyvän portugalilaisen keittiön kanssa antavat lisämaustetta golfmatkaajankin ohjelmaan.

Pääkaupunki Lissabon on yksi Euroopan monipuolisimmista ja kiinnostavimmista suurkaupungeista. Sen monet nähtävyydet: linnat, kirkot, luostarit ja museot kertovat maan mahtavasta ja värikkäästä menneisyydestä. Nykypäivän Lissabonia taas edustavat kävelykadut, puistot, ostosmahdollisuudet, monimuotoinen kulttuuri ja vilkas iltaelämä.

Lähiseudun vierailukohteista Unescon maailmanperintölistalla oleva pikkukaupunki Sintra palatseineen on näkemisen arvoinen. Mainittakoon myös Euroopan läntisin niemi Cabo da Roca kauniine maisemineen sekä viehättävä kalastajakylä Sesimbra.

Lissabonin ympäristössä on lähes 20 laatuluokan golfkenttää ja useat niistä Euroopan parhaimmistoon kuuluvia. Tyypillistä varsinkin uusimmille kentille on se, että ne on suunniteltu ympäristöarvoja kunnioittaen ja kekseliäästi luontoa hyödyntäen.

Lissabonin länsipuolella kasinostaan tunnettu Estoril ja Cascais hiekkarantoineen ja kallioineen ovat sofistikoitu yhdistelmä pikkukaupunkia ja maaseudun viehätystä ja tarjoavat loistavat puitteet urheilulle ja muulle vapaa-ajan vietolle. Majoituskohteemme täällä, 4-5 tähden hotellit ja villat sijaitsevat lähellä golfkenttiä. Toki on mahdollista majoittua myös Lissabonin kaupunkihotelleissa tai esim. kaupungin itäpuolella Aroeiran golfresortin villoissa ja apartamentoksissa.

Erinomaiset kohdevaihtoehdot ovat myös Lissabonista pohjoiseen Portugalin länsirannikolla (Silver Coast) sijaitsevat golfresortit Praia d'El Rey Golf & Beach Resort, jonka kunniakkaaseen palkintokokoelmaan kuuluu mm. valinta Euroopan golfresortiksi v. 2007 sekä arkkitehtuuristaan kuuluisa Bom Sucesso Design Resort, Leisure & Golf. Alue tarjoaa mahtavat merinäköalat, koskemattomat pitkät hiekkarannat ja kalliot sekä historialliset pikkukaupungit. Näistä muurien ympäröimä keskiaikainen Óbidos on Portugalin kulttuuriperinnön jalokivi ja sen luonnonlaguuni on kuuluisa kauneudestaan. Peniche ja Baleal ovat tunnettuja upeista rantamaisemistaan. Peniche oli vielä 1500-luvulla Atlantin saari, nykyisin se on vierailun arvoinen kalastajakylä linnoituksineen ja edullisine kalaravintoloineen. Praia d'El Reyssä majoitusvaihtoehdot ovat 4 tähden apartamentokset, rivitalot ja villat sekä 5 tähden Marriott-hotelli. Bom Sucessossa majoitutaan 5 tähden rivitaloihin ja villoihin.

Kohteemme Lissabonin alueella

 

Lissabon - Portugali

Lissabonin etusivu

Green feet

Matkapaketit

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Hotel Quinta da Marinha

Onyria Marinha

The Oitavos

Penha Longa

Vila Galé Cascais

Vila Galé Estoril

Aroeira

Praia D’El Rey Residences

Praia D’El Rey Beachfront

Praia D’El Rey Marriott

Royal Óbidos Evolutee

Bom Sucesso

Golfkentät

Estoril

Quinta da Marinha

Oitavos Dunes

Beloura

Penha Longa

Lisbon Sports Club

Belas Clube de Campo

Praia D’El Rey

Bom Sucesso

Royal Óbidos

Aroeira I

Aroeira II

Quinta do Peru

Troia

Ribagolf I

Ribagolf II

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi