Pääkuva

La Manga

La Manga Club on varmasti eräs Euroopan upeimmista urheilu- ja lomakeskuksista. Se sijaitsee Espanjan kaakkoisrannikolla Costa Cálidalla noin 100 km Alicantesta etelään. Matka Alicanten lentokentältä uutta A-37 moottoritietä pitkin kestää alle tunnin. Alue on tunnettu miellyttävästä, terveellisestä ilmastostaan, luonnonkauneudestaan, hiekkarannoistaan, kulttuuriperinnöstään ja Euroopan suurimmasta merivesilaguunistaan Mar Menor’ista.

La Manga Club on valittu kaksi kertaa n. 200 maan matkatoimistojen äänestyksessä Euroopan parhaaksi golfresortiksi. Alueella on viiden tähden hotelli La Manga Club Principe Felipe ja neljän tähden Las Lomas Village, joka käsittää rivitalot, apartamentokset ja Deluxe-huoneet. Vieressä on kolme championship-tason golfkenttää ja golfakatemia. Palmut ja kauniit istutukset tekevät koko ympäristön erittäin viihtyisäksi.

Lomakeskuksessa on myös upea kylpylä 25 metrin sisäuima-altaineen ja kuntosaleineen, suuret ulkouima-altaat, 28 tenniskenttää ja tennisakatemia, squashkentät, paddle-tenniskentät sekä jalkapallokentät, joilla muutamat Euroopan huippujoukkueet harjoittelevat. Täällä voi harrastaa myös maastopyöräilyä, ratsastusta, kartingia ja monia vesiurheilulajeja. On myös maisemiltaan kauniit kävely- ja juoksureitit, lapsille leikkipaikat ja miniklubi sekä jyrkkien kallioseinämien reunustama lahdenpoukama rantaravintoloineen.

Ulkona syöminen on yksi suurimmista nautinnoista La Manga Clubissa, ravintoloita löytyy yli 20 jokaiseen makuun: espanjalaista, italialaista, Välimeren herkkuja, meksikolaista, aasialaista, amerikkalaista. Myös puolihoidon tai täyshoidon ottaneet vieraat voivat valita useista ravintolavaihtoehdoista. Auringonlaskun jälkeen hauskanpito jatkuu elävän musiikin parissa tai kasinolla.

Alueella on ilmainen minibussikuljetuspalvelu, mutta auton vuokraus on silti erittäin suositeltavaa.

 

 

Kohteemme La Mangan alueella

 

La Manga - Espanja

La Mangan etusivu

Green feet

Matkapaketit

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Hotel Principe Felipe

Las Lomas Village

Golfkentät

South Course

North Course

West Course

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi