Pääkuva

La Gomera

Gomera - vihreä keidas Kanarian saarilla

Pieni ja rauhallinen La Gomera on vihreä keidas Kanarian saarten joukossa. Sen halkaisija on vain 20 km ja asukkaita alle 20.000. Sinne kuljetaan Teneriffalta laivalla ja matka kestää vajaan tunnin. Tyypillistä tälle saarelle ovat serpentiinitiet ja terassiviljelykset, joilla kasvaa viiniköynnöksiä, ananaksia, avokadoja ja taateleita. Paitsi erinomainen golfkohde se on myös upea vaelluskohde, jonka linnusto ja muu luonto valloittavat. Unescon maailman perintölistalla olevassa Garajonayn kansallispuistossa on ainutlaatuisia aarniometsiä, joiden kasvit ovat esihistorialliselta ajalta.

Gomeran kukkaloistoaPieni pääkaupunki on San Sebastian, josta Kolumbus vuonna 1492 lähti ylittämään valtamerta ja päätyi Intian sijasta Amerikkaan. Saaren erikoisuus on vihellyskieli ”el silbo”, jolla saaren asukkaat ovat aina kertoneet viestinsä rotkon yli naapurille. Voit kokeilla, onnistutko patikkaretkellä viheltämään seuraavaan kyläravintolaan tilauksen kylmästä oluesta odottamaan pihapöydälle!

La Gomeran ainoa, mutta sitäkin upeampi golfkenttä Tecina Golf ja sopimushotellimme Jardin Tecina sijaitsevat saaren etelärannalla Playa de Santiagon kylässä. Teneriffan Reina Sofian lentokentältä on 20 minuutin matka Los Cristianoksen satamaan. Sieltä 40 minuutin laivamatka San Sebastiániin ja edelleen noin tunnin ajomatka Playa de Santiagoon. Voit ottaa vuokra-auton mukaan laivalle tai vuokrata auton San Sebastiánin satamasta, käyttää takseja tai hotellin järjestämiä kuljetuksia.

La Gomeran ja Teneriffan lomat voi myös hyvin yhdistää jakamalla matka-aika halutulla tavalla näiden kohteiden kesken.

Kohteemme La Gomeran saarella

 

La Gomera - Espanja

La Gomeran etusivu

Green feet

Matkapaketit

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Hotel Jardin Tecina

Golfkentät

Tecina Golf

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi