Pääkuva

Kapkaupunki

Unohtumattomia matkaelämyksiä tarjoavaa Etelä-Afrikkaa kutsutaan oikeutetusti sateenkaarimaaksi, koska sen luonnonrikkauksien, nähtävyyksien, kulttuurien ja ihmisten kirjo on niin yltäkylläinen. Apartheidin tämä Mandelan maa on jo pystynyt jättämään taakseen, mutta mustan väestönosan köyhyys on tosiasia edelleen.

Turistit tuntevat maan ystävällisestä palvelusta, korkeatasoisesta ruokakulttuurista ja erinomaisista omista viineistä. Ilmasto vaihtelee Kapkaupungin välimerellisestä koillisosan trooppiseen, aikavyöhyke on sama kuin Suomessa. Golfia täällä pelataan mahtavissa maisemissa edullisilla hinnoilla maailmaluokan kentillä, jotka jokaisen golfaajan pitäisi ainakin kerran elämässään käydä kokemassa. Loma suuntautuu yleensä kohteisiin, joissa matkaan sisältyvät luontevasti asuminen luxus-luokan hotelleissa, nähtävyydet, safarit, viinitilakäynnit, moninaiset harrastusmahdollisuudet ja rentoutuminen kylpylöissä, rannoilla tai uima-altailla.

Etelässä sijaitsevaa Kapkaupunkia on sanottu yhdeksi maailman kauneimmista kaupungeista. Meri- ja vuorimaisemat ovatkin todella upeat. Maailmankuulu Pöytävuori on kansallispuisto, jossa kasvaa 1470 eri kasvilajia. Huipulle sinut vie mukava köysirata, ja ellei vuoren päällä oleva valkoinen ”pöytäliina” ole kovin alhaalla, voit nähdä Hyväntoivonniemelle saakka, jossa Intian valtameri ja Atlantti kohtaavat. Pakollinen vierailukohde on myös satama-alue, Victoria & Alfred Waterfront, satoine ravintoloineen, käsityömarkkinoineen ja ostoskeskuksineen. Stellenboschin kuuluisa viinialue ja Hyväntoivonniemi kuuluvat myös useimpien retkiohjelmaan.

Kapkaupungin ympäristössä on toistakymmentä kaunista ja hyväkuntoista golfkenttää, mainittakoon esimerkiksi kuuluisa Erinvale. Majoituskohteemme ovat kaupunkihotellit Kapkaupungissa sekä Erinvalen golfhotelli, josta on helppo lähteä tutustumaan maailmankuulun Cape Winelands’in viinitiloihin ja golfkenttiin. Tarvittaessa on saatavissa paljon muitakin eri hintakategorioiden vaihtoehtoja.

Kapkaupungin ohella Etelä-Afrikan matkaan kannattaa yhdistää jompikumpi tai molemmat muista kohteistamme: Garden Routen varrella oleva Fancourt ja maan pohjoisosassa sijaitseva Sun City.

Kohteemme Kapkaupungissa

 

Kapkaupunki - Etelä Afrikka

Kapkaupungin etusivu

Green feet

Lämpötilat ja sää

Majoitus

The PortsWood Hotel

The Commodore Hotel

Leisure Bay Luxury Suites

Bantry Bay Luxury Suites

Erinvale Estate Hotel & Spa

Golfkentät

Royal Cape

Rondebosch

Milnerton

Westlake

Steenberg

Erinvale

Stellenbosch

Paarl/Boschhenmeer

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi