Pääkuva

Islantilla

Tämä Andalusian Algarveksi kutsuttu alue sijaitsee Costa de la Luzin länsiosassa Portugalin rajan tuntumassa Atlantin upeiden hiekkarantojen äärellä. Täällä vietät rentouttavan golfloman pelaten hyväkuntoisilla, ruuhkattomilla ja edullisilla kentillä ja nauttien kauniista luonnosta ja hyvästä ruoasta. Retkikohteena mainittakoon vaikkapa Andalusian kaunis pääkaupunki Sevilla.

Lentojen osalta luontevin ratkaisu on lomalennot Faroon (kevät, kesä, syksy), mutta niiden puuttuessa aivan mahdollisia ovat myös lennot Sevillaan, Malagaan tai Lissaboniin. Majoituskohteemme on alueen merkittävimmän golfkeskuksen yhteydessä oleva korkeatasoinen golfhotelli Islantilla Golf Resort.

Vieressä sijaitsevalla 27-reikäisellä Islantilla Golf Clubilla hotellivieraat pelaavat erikoishinnalla. Reilun puolen tunnin ajoetäisyydellä löytyy yli kymmenen muuta mainiota sopimushintaista kenttää, osa näistä Portugalin puolella. Myös kaikki Algarven muutkin kentät ovat kohtuullisen ajomatkan päässä.

Kohteemme Islantillan alueella

 

Islantilla - Espanja

Islantillan etusivu

Green feet

Matkapaketit

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Islantilla Golf Resort

Golfkentät

Islantilla

Nuevo Portil

El Rompido

Bellavista

Isla Canela

Costa Esuri

Quinta do Vale (Portugali)

Castro Marim (Portugali)

Quinta da Ria (Portugali)

Quinta de Cima (Portugali)

Benamor (Portugali)

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi