Pääkuva

Hyvä tietää

 

 

Golfbägin kuljetus lennoilla ja muita matkatavarasääntöjä

Matkavakuutus

 

Golfbägin kuljetus lennoilla ja muita matkatavarasääntöjä
Finnair

Finnairin lennoilla matkustaja voi ottaa maksutta mukaan yhden ruumaan menevän matkatavaran, jonka paino on enintään 23 kg ja ympärysmitta (pituus + leveys + korkeus) korkeintaan 158 cm. Vaihtoehtoisesti maksutta saa mukaan yhden pienen, max 23 kg painavan erikoismatkatavaran, esim. golfbägin tai hiihtovarusteet.

Esimerkiksi siis 2 henkeä, joilla on mukana yksi yhteinen matkalaukku (max 23 kg) ja 2 golfbägiä, maksavat vain toisesta golfbägistä.

Finnair Plus Platinium-, Gold- ja Silver-jäsenet saavat maksutta mukaan kaksi laukkua.

Käsimatkatavarana saa ottaa mukaan korkeintaan 8 kg painavan laukun, jonka ulkomitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm.

Lisämatkatavaroiden maksu kannattaa hoitaa etukäteen Finnairin verkkosivuilla www.finnair.fi, koska lentokentällä maksettuna tai Finnairin puhelinpalvelussa hinnat ovat kalliimmat. Voit myös antaa asian AK-Matkojen hoidettavaksi.

Reittilentojen osalta maksu hoidetaan "Varaukseni"-kohdassa. Korkeintaan 23 kg painavan laukun hinta on 15 €/suunta; kuitenkin kotimaan, Skandinavian ja Baltian lennoilla 10 €/suunta ja kaukolennoilla 60 €/suunta

Muut lentoyhtiöt

Sovelletaan ko. lentoyhtiön ehtoja, kysy tarkemmin. Esimerkiksi Norwegianin lennoilla golfbägi maksaa aina 40 €/suunta.

 

Matkavakuutus

Huolehdithan jo matkaa varatessasi, että matkustaja- ja matkatavaravakuutuksesi on kunnossa ja että sairaustapauksessa vakuutus korvaa matkaehtojen mukaiset peruutus- ym. kulut. 


 

 

 

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi