Pääkuva

Hua Hin

Thaimaan suuresti kunnioitetun kuningasperheen lomapaikkana tunnettu Hua Hin on Thaimaan vanhimpia rantalomakohteita. Bangkokista 200 km etelään, noin 3 tunnin ajomatkan päässä Siaminlahden rannalla sijaitsevan pikkukaupungin suosio on helppo ymmärtää: kuninkaallinen palvelu, pitkä hienohiekkainen uimaranta, hyvät hotellit, loistavat ruokapaikat, paikallinen elämänmeno sekä upeat golfkentät ja muut harrastusmahdollisuudet.

Thaikeittiön antimia jokaisen pitää kokeilla. Tuoretta kalaa ja äyriäisruokia arvostavat suuntaavat kalasataman ympärillä oleviin ravintoloihin. Ostosmahdollisuudet ovat hyvät alkaen keskustan vilkkaista kauppakaduista ja –kujista ja jokailtaisista yömarkkinoista uusimpaan moderniin ostoskeskukseen Market Villageen. Hua Hin on tunnettu myös yli 70 räätäliliikkeestä. Rannalla tai jossakin monista hierontapaikoista voi ottaa vaikkapa jalkahieronnan tai perinteisen thai-hieronnan.

Taksilla liikkuminen on varsin edullista. Lyhyillä matkoilla voi käyttää myös kolmipyöräisiä tuk-tukeja tai lavatakseja. Lähiympäristössä on monia vierailukohteita. Voit myös lähteä kauemmaksi tutustumaan idän ihmeisiin, esim. historialliselle Kwai-joelle tai 10 miljoonan asukkaan Bangkokiin, sen temppelialueisiin ja elämän koko kirjoon.

Hua Hin on noussut myös golfaajien ykköskohteeksi Thaimaassa monien loistavien kenttiensä ansiosta. Lähellä sijaitsevien suosittelemiemme kuuden kentän lisäksi on vajaan 10 km päähän kaupungista tulossa uusi huippukenttä Banyan Golf Club.

Näillä sivuilla kuvatun, sijainniltaan ja tasoltaan mielestämme Hua Hinin parhaan hotellin lisäksi tarjoamme n. 20 muuta kolmen, neljän ja viiden tähden hotellia Hua Hinin ja Cha Amin alueilla. Räätälöimme näitä käyttäen toiveitasi vastaavan matkapaketin. Tarjoamme myös Aurinkomatkojen koko valmismatkatuotannon.

 

Hua Hin

 

Hua Hin - Thaimaa

Hua Hin etusivu

Green feet

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Sofitel Centara, Hua Hin

Golfkentät

Banyan

Black Mountain

Lake View

Majestic Creek

Palm Hills

Royal Hua Hin

Springfield

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi