Pääkuva

Gran Canaria

Tämä kolmanneksi suurin Kanarian saarista sijaitsee Teneriffan ja Fuerteventuran välissä. Se on muodoltaan pyöreä ja halkaisijaltaan n. 50 km. Pohjoisosa on vehreää viljelyaluetta, keskiosille leimallisia ovat vuoret ja pinjametsät, eteläosissa on kilometrikaupalla hiekkarantaa, myös kalliorantoja, ja 250 hehtaaria dyynialuetta Playa del Inglésin ja Maspalomasin välissä. Dyynien hiekan on tuuli aikojen kuluessa kuljettanut Saharasta, ja edelleen muutaman kerran vuodessa puhaltaa tämä Sirocco-tuuli kantaen mukanaan hienoa hiekkaa.

Vain kuuden tunnin lentomatkan päässä sijaitseva Gran Canaria on ilmastoltaan ihanteellinen golfkohde, ei ainoastaan talvella, vaan läpi vuoden. Saaren kuusi täysmittaista 18-reikäistä kenttää ja kaksi par 3-kenttää kuuluvat Espanjan parhaimmistoon, green fee hinnat ovat kohtuullisia ja etäisyydet majoituskohteista lyhyet.

Majoituskohteemme ovat poikkeuksellisen tasokkaita, ne sijaitsevat Playa del Inglésin, Maspalomasin ja Melonerasin parhailla paikoilla ja Salobren golfkentän vieressä tarjoten monipuoliset palvelut golfareille, mm. ilmaiset kuljetukset ja erikoishintaiset green feet lähikentille. Tarvittaessa on saatavissa kymmenittäin myös edullisempia, eri hintakategorioiden hotelleja tai apartamentoksia. Tarjoamme myös Aurinkomatkojen koko valmismatkatuotannon.

Playa del Inglésistä löytyy kaikki, mitä hyvään lomaan tarvitaan. On 10 km puhdasta, hienohiekkaista, kovapohjaista meren rantaa (josta nudistit tuntuvat valtaavan joka vuosi pitemmän osan). On lukuisia ostoskeskuksia (joskin samat tavarat ja vaatteet löytyvät kaikista). On San Fernandon markkinat ja isot ruokakaupat. On kanarialaisia, espanjalaisia ja kansainvälisiä ravintoloita, kahviloita, baareja, discoja ja muita tanssipaikkoja ja yökerhoja. Voit harrastaa mielesi mukaista liikuntaa, ja jos haluat koetella kuntoasi, kannattaa vaeltaa nilkkoihin asti upottavassa hiekassa dyynien poikki.

Maspalomasissa näkyvintä ovat hiekkadyynit, Faron majakka ja sen ympärille sijoittuneet lukuisat rantaravintolat ja pikku liikkeet. Muuten yleisilme on puutarhamainen eikä korkeita rakennuksia ole. Tasokkaat hotellit, bungalow- ja huvila-alueet ovat sijoittuneet palmutarhojen ja aitauksien suojiin. Ostoskeskukset ja lapsiperheiden suosimat huvipuisto ja vesipuisto ovat täällä lähellä.

Maspalomasin jatkeena olevasta uudesta Las Meloneras-alueesta on selvästi haluttu hienostunut ja väljä. Voisi jopa sanoa, että täällä on enemmän kuin ripaus ylellisyyttä. Hotellit ovat korkeatasoisia upeiden puutarhojensa keskellä. Pitkää ja leveää rantabulevardia kelpaa käyskennellä. Iso, uusi ostoskeskus putiikkeineen houkuttelee ostoksille. Illalla tarjoaa kasino muita houkutuksia.

Gran Canaria

 

Gran Canaria - Espanja

Gran Canarian etusivu

Green feet

Matkapaketit

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Villa del Conde

Costa Meloneras

IFA Faro

IFA Dunamar

Salobre Villas

Salobre Hotel

Golfkentät

Maspalomas

Meloneras

Salobre South

Salobre North

Anfi Tauro

El Cortijo

Las Palmas (Bandama)

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi