Pääkuva

Fuerteventura

Dyynit

Fuerteventura on toiseksi suurin Kanarian saarista, noin 100 km etelä-pohjoissuunnassa ja 5-30 km itä-länsisuunnassa. Se on myös lähimpänä Afrikkaa, noin 100 km päässä. Lanzaroten saarelle on vain 25 minuutin laivamatka. Asukkaita on noin 100.000. Merkittäviä nähtävyyksiä ei juuri ole, joten täällä voi stressaantumatta keskittyä rentoon lomanviettoon nauttimaan auringosta, hienoista hiekkarannoista, raikkaasta merituulesta ja liikunnallisista harrastuksista. Tuulten takia saari on surfaajien paratiisi.

Aiempi vulkaaninen toiminta ja eroosio hallitsevat täysin luonnonmaisemaa. Tuulen mukana Saharasta lentänyt hiekka on muodostanut tänne Kanarian saarten parhaat hiekkarannat. Pohjoiskärjessä sijaitsevan lomakohteen Corralejon lähellä luonnonsuojelualueella on kilometrien pituiset upeat hiekkadyynit ja etelässä Jandian hotellialueen vieressä ja siitä pohjoiseen pitkät, Euroopan kauneimmat valkohiekkaiset rannat. Vedet ovat kirkkaita ja puhtaita. Saaren sisäosien vehreät laaksot, tuulimyllyt, karut vuoret, vuohilaumat ja pienet kylät, joissa aika näyttää pysähtyneen, ovat näkemisen arvoisia. Yksi saaren viehättävimmistä kylistä on keskiosan vuorilla sijaitseva historiallinen Betancuria. Sinne johtavilta serpentiiniteiltä löytyvät myös parhaat näköalapaikat.

Caleta de Fuste keskellä Fuerteventuran itärannikkoa on lomakeskus, joka on tullut suosituksi mm. kahden upean golfkenttänsä ansiosta. Lentokentältä on matkaa vain reilut 10 km ja saaren pääkaupunkiin Puerto del Rosarioon paikallisen elämän pariin on noin 15 km. Majoituskohteemme täällä sijaitsevat golfkentän ja rantapromenadin välissä. Vieressä on suuri ostoskeskus ja rantaa pitkin voi kävellä pienvenesatamaan ja kylän keskustaan. Tarvittaessa tarjoamme myös Caleta de Fusten apartamentokset, rivitalohuoneistot ja villat sekä eri hintakategorioiden hotellit ja apartamentokset Corralejossa, Jandiassa ja Playitasissa (golfkentän vieressä). Saat meiltä myös Aurinkomatkojen koko valmismatkatuotannon.

Caleta de Fustessa parin kilometrin päässä hotelleistamme on kaksi hyväkuntoista ja helpohkoa kenttää: Fuerteventura Golf ja Salinas de Antigua Golf. Noin 40 km päässä sijaitseva Playitas Golf tarjoaa vaihtelua korkeuseroineen ja karun kauniine maisemineen. Jandian golfkenttä on toistaiseksi suljettu. Fuerteventuralla pelataan edullista ja ruuhkatonta golfia.

 

Fuerteventura

 

Fuerteventura - Espanja

Fuerteventuran etusivu

Autohinnasto

Matkapaketit

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Hotel Elba Carlota

Sheraton Fuerteventura

Elba Palace Golf & Vital

Golfkentät

Golf Club Fuerteventura

Salinas de Antigua

Playitas Golf

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi