Pההkuva

Garden Route - Fancourt

Garden Route on luonnonkauneudestaan kuuluisa rannikkokaistale Etelä-Afrikan eteläosassa Mossel Bay’stä itään. Intian valtameri, valkoiset hiekkarannat, pienet järvet, mahtavat Outeniqua- ja Tsitsikamma-vuoristot sekä miellyttävä meri-ilmasto ovat tämän idyllisen alueen peruselementit. Maan suurimmista jäljellä olevista alkuperäismetsistä löytyy moninainen kasvillisuuden, eläimistön ja harvinaisten lintulajien kirjo. Merialueilla voi nähdä koralliriuttoja, delfiinejä, hylkeitä ja uhanalaisia valaita.

Merkittävä nähtävyys on historiallinen höyryveturin vetämä matkustajajuna ”Outeniqua Choo Tjoe”, joka liikennöi Georgen ja Knysnan välillä. Viimeksi mainitussa viehättävässä kaupungissa ohjelmaan kuuluu risteily Knysnan laguunissa. Garden Routen uimarantojen ja kaikkien vesiurheilulajien harrastusmahdollisuuksien ohella alueelta löytyy erinomaiset golfkentät.

Fancourt Hotel and Country Club Estate sijaitsee Garden Routen sydämessä, Georgen lähellä, 440 km Kapkaupungista itään. Täällä on mm. neljä maan parhaimmistoon kuuluvaa golfkenttää samalla alueella. Fancourt on toistuvasti saanut ”South Afrika’s Leading Golf Resort”-palkinnon. Lisäksi se kuuluu jäsenenä ”Leading Hotels of the World”- ja ”Great Golf Resorts of the World”-ketjuihin.

Fancourt on maan sisäisillä lennoilla Georgeen helposti saavutettavissa muista Etelä-Afrikan kohteistamme ja myös vuokra-autolla Kapkaupungista ja se kannattaakin sisällyttää osaksi matkaohjelmaa esim. hyödyntäen kolmen, viiden tai seitsemän päivän majoitus/golf-paketteja.

Kohteemme Garden Routella

 

Fancourt - Etel Afrikka

Fancourtin etusivu

Green feet

Lmptilat ja s

Majoitus

Fancourt

Golfkentt

Montagu

Outeniqua

The Links

Bramble Hill

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi