Pääkuva

Costa Dorada

Costa Dorada - kalastajien veneitä

Costa Dorada on Barcelonasta etelään suuntautuva 200 km pitkä Välimeren rannikkokaistale. Nimensä se on saanut sekä rantahiekan kultaisesta väristä että myös ilman ja valon kullanhohteesta. Rannat täällä ovat yleensä hienohiekkaisia ja loivasti syveneviä.

Täältä Katalonian rannikolta löydät paljon mielenkiintoista nähtävää: mm. pieniä kyliä ja luostareita sekä maakunnan historiallisen pääkaupungin Tarragonan - eivätkä Barcelonankaan upeat nähtävyydet ole kuin reilun 100 km etäisyydellä majoituskohteesta. Euroopan toiseksi suurin huvipuisto Port Aventura show-esityksineen, seikkailureitteineen ja vesiputouksineen sijaitsee aivan lähellä majoituksia.

Costa DoradaMajoituskohteemme Hotel Monica sijaitsee Tarragonasta hieman etelään olevassa Cambrilsissa, pienessä satamakaupungissa, missä vielä tapaat alkuperäisen espanjalaistunnelman tapas-baareineen ja putiikkeineen. Uudessa hienossa venesatamassa kalastajat huutokauppaavat vanhaan tapaan iltaisin päivän saaliinsa.

Käytämme tarvittaessa muitakin majoituskohteita, esim. Salou’ssa sijaitsevia 4 tähden hotelleja. Matkaan on helposti yhdistettävissä myös esim. muutaman päivän kaupunkiloma Barcelonassa.

Alueen 4 tasokasta ja ruuhkatonta golfkenttää ovat: Golf Bonmont, Golf Aigüesverds, Golf Costa Dorada sekä Panorámica Golf.

 

 

 

Costa Dorada - Espanja

Costa Doradan etusivu

Green feet

Matkapaketit

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Hotel Monica ****

Golfkentät

Lumine Lakes

Lumine Hills

Lumine Ruins

Bonmont

Aigüesverds

Costa Dorada

Panorámica

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi