Pääkuva

Costa del Sol

Espanjan Aurinkorannikkoa kutsutaan myös Costa del Golfiksi eikä syyttä, sillä kenttätarjonnan monipuolisuudessa se on parasta, mitä Manner-Euroopasta löytyy. Yli 50 täysmittaista golfkenttää, lähes kaikenkattavat muut aktiviteetit, tuhannet erinomaiset ravintolat, espanjalaiset viinit, monipuoliset ostosmahdollisuudet, sykkivä ilta- ja yöelämä, Andalucian upeat maisemat, valkoiset kylät, kuuluisat kaupungit sekä kymmenet muut vierailukohteet sekä hienot hiekkarannat saavat monet palaamaan tänne monta kertaa vuodessa. Myös talvikuukausina lämpöä on riittävästi aktiiviselle lomanviettäjälle.

Lähellä sijaitsevista vierailukohteista mainittakoon Marbellan ja Málagan vanhakaupungit, Marbellan huvivenesatama Puerto Banús, Mijasin valkoinen kylä Fuengirolan yläpuolella, Benahavis-kylä ravintoloineen ja Selwon villieläinpuisto Esteponassa.

Vähän kauempana sitten Rondan vuoristokaupunki maisemareitteineen, Englannille kuuluva Gibraltar, Afrikan puolella olevat Ceuta ja Tanger ja Andalucian kauniit kaupungit Sevilla, Granada ja Cordoba. Granadassa on Unescon maailmanperintölistalle kuuluva maurien rakentama palatsi Alhambra satumaisine puutarhoineen ja Sierra Nevadan kuuluisa laskettelukeskus.

Majoituskohteina tarjoamme monipuoliset vaihtoehdot eri puolilla rannikkoa, mm. hinta/laatusuhteeltaan erinomaiset, kodinomaiset rivitalohuoneistot Sitio de Calahondassa. Kuvattujen ja hinnastossa esiintyvien kohteiden lisäksi löytyy tarvittaessa kymmenittäin muitakin hotelleja, apartamentoksia, rivitaloja tai villoja Torremolinoksessa, Benalmadenassa, Fuengirolassa, Sitio de Calahondassa, Marbellassa, Puerto Banuksessa, Esteponassa, Almenarassa ja San Roquessa. Tarjoamme kaikkien Costa del Solin golfkenttien green feet edullisilla sopimushinnoilla, myös erikseen ostettuina.

Kohteemme Costa Del Solilla

 

Costa del Sol - Espanja

Costa del Solin etusivu

Green feet

Matkapaketit

Lämpötilat ja sää

Majoitus

La Cornisa rivitalo

Hidalgo II rivitalo

Las Tres Villas

Club Marbella

Club Calahonda

Jardin Miraflores I

La Cala Hotel

Rio Real Golf Hotel

Princesa Playa

Pyr Marbella

Park Plaza Suites

Aloha Gardens

The Westin La Quinta

Hotel Guadalmina

Atalaya Park

Hotel TRH Paraiso

Hotel Almenara

Pyr Fuengirola

Flatotel International

Sunset Beach Club

Golfkentät

Baviera

Añoreta

Guadalhorce Golf

Parador

Lauro

Torrequebrada

Alhaurin

Mijas Los Lagos

Mijas Los Olivos

La Cala, Campo Asia

La Cala, Campo América

La Cala, Campo Europa

Santana

El Chaparral

Calanova

Miraflores

Cabopino

Santa Maria

Marbella Golf

Santa Clara

Rio Real

Las Brisas

Los Naranjos

La Quinta

Los Arqueros

Guadalmina Sur

Guadalmina Norte

Atalaya Old Course

Atalaya New Course

El Paraiso

Flamingos

Alferini

Tramores

Valle Romano

Estepona

Finca Cortesin

Doña Julia

La Duquesa

La Cañada

La Reserva

Sotogrande

Valderrama

Almenara

San Roque Old Course

San Roque New Course

Alcaidesa Links

Alcaidesa Heathland

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi