Pääkuva

Costa de la Luz

Lounais-Espanjassa, Atlantin puolella Andalusiaa sijaitseva Valon rannikko on kiinnostava, hinta/laatusuhteeltaan hyvä ja ruuhkaton vaihtoehto monille perinteisille golfkohteille. Täällä on Espanjan upeimpiin kuuluvat hienohiekkaiset, pitkät ja leveät rannat, aidot espanjalaiset pikkukaupungit meren herkkuihin erikoistuneine ravintoloineen ja monipuoliseksi kasvanut valikoima golfkenttiä.

Viehättäviä pikkukaupunkeja ovat mm. Cádiz, jossa kaunis vanhakaupunki, El Puerto de Santa Maria, Rota sekä Sanlúcar de Barrameda. Jerez de la Fronteran kuninkaallisessa ratsastuskoulussa voi nähdä kuuluisien andalusianhevosten upean tanssiesityksen ja monissa viinikellareissa (bodega) voi käydä tutustumassa sherryn valmistukseen ja maistella Jerezin sherryjä. Oma lukunsa on vielä Andalusian kaunis pääkaupunki Sevilla.

Golfkenttiä alueella on jo viitisentoista, joukossa muutamia todellisia helmiä. Tässä luvussa eivät vielä ole mukana Sevillan, Huelvan ja Islantillan lähellä sijaitsevat kentät.

Novo Sancti Petri on moderni, hotellien täyttämä loma-alue noin 30 km Cádizin ja 60 km Jerezin eteläpuolella. Se sijaitsee hienohiekkaisella 9 km pitkällä La Barrosa-rannalla. Täällä yksin on viisi mainiota golfkenttää, kaikki muutaman kilometrin säteellä hotelleista.

El Puerto de Santa Maria, Town of Three Springs and One Summer, on historiallinen, merihenkinen ja vilkas pikkukaupunki, joka sijaitsee Cádizin lahden sydämessä noin 10 km Jerezin eteläpuolella.

Edellä mainittujen sijaintien lisäksi meillä on hotelli- ja apartamentosvaihtoehdot golfkentän vieressä Costa Ballenassa, joka sijaitsee Atlantin rannalla Rotan ja Chipionan puolivälissä. Uusin kohteemme on Arcos de la Fronteran lähellä sijaitseva Arcos Gardens, uskomattoman tasokas golfkenttä upeine majoitustiloineen maaseudun rauhassa.

Kohteemme Costa de la Luzilla

 

Costa de la Luz - Espanja

Costa de la Luzin etusivu

Green feet

Matkapaketit

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Iberostar Royal Andalus

Iberostar Andalucia Playa

Barceló Costa Ballena

Apartam. Costa Ballena

Barcelo Montecastillo Golf

Golfkentät

Montenmedio

Benalup

Novo Sancti Petri

La Estancia

Lomas de Sancti Petri

Villanueva

Golf El Puerto

Sherry Golf Jerez

Costa Ballena

Sanlúcar

Montecastillo

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi