Pääkuva

Costa Brava

Barcelonan ja Ranskan rajan välissä sijaitseva Costa Brava on golftarjontansa, maisemiensa ja kuuluisan katalonialaisen keittiönsä vuoksi yksi Euroopan kiinnostavimmista golfmatkakohteista. Täältä jylhältä rannikolta löytyvät Välimeren monet suositut rantalomakohteet, kuvaukselliset poukamat, keskiaikaiset ja muut omaleimaiset pikkukaupungit ja kalastajakylät. Kiinnostavien nähtävyyksien joukossa on mm. Salvador Dali-museo Figuerasissa.

Katalonian säkenöivän keskuksen, miljoonakaupunki Barcelonan nähtävyydet ovat myös käden ulottuvilla. Niistä unohtumattomia ovat Gaudín arkkitehtuuri - mm. aina vaan keskeneräinen ’Sagrada Familia’-kirkko, goottilainen Katedraali sekä upeat Picasson ja Mirón taidemuseot sekä vuorokauden ympäri sykkivä kävelykatu ’La Rambla’. Ehdottomasti vierailun arvoinen on myös 40 km Barcelonasta itään sijaitseva Katalonian Pyhä Vuori Montserrat.

Costa Bravan 11 mainiosta golfkentästä löytyy monta Espanjan parhaimmistoon kuuluvaa, mainittakoon vaikka 36-reikäiset kokonaisuudet PGA Catalunya ja Emporda sekä Ranskan rajan tuntumassa sijaitseva Peralada.

Majoituskohteemme sijaitsevat Platja de Palsissa sekä PGA Catalunyan ja Empordan golfkenttien vieressä, kaikki Costa Bravan sydämessä rauhallisessa ympäristössä. Vaihtoehtoja löytyy paljon muitakin tarvittaessa. Matkaan on helposti yhdistettävissä myös muutaman päivän kaupunkiloma Barcelonassa.

Kohteemme Costa Bravalla

 

Costa Brava - Espanja

Costa Bravan etusivu

Green feet

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Melia Golf Vichy Catalan

DoubleTree Hilton Emporda

Aparthotel Golf Beach

Hotel La Costa

Apartaments Golf

Golfkentät

PGA Catalunya Stadium

PGA Catalunya Tour

Emporda Links

Emporda Forest

Platja de Pals

Club Golf d'Aro Mas Nou

Club de Golf Costa Brava

Golf Girona

Torremirona

Club de Golf Peralada

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi