Pääkuva

Costa Blanca

Täällä Espanjan kaakkoisosan valkoisella rannikolla kohtaat erilaisia maisemia, tunnelmia ja kokemuksia toisensa perään: ainutlaatuisen terveellisen mikroilmaston, lämpimiä, aurinkoisia päiviä yli 300 vuodessa, hienoa valkohiekkaista rantaa silmänkantamattomiin, vihreitä viljelysmaita, valkoisia vuoristokyliä, nähtävyyksiä, kulttuuria, harrastusmahdollisuuksia, paikallisen keittiön makunautintoja.

Auton vuokraamalla voi käydä tutustumassa Elchen kaupungin nähtävyyksiin, Benidormin aktiviteetteihin sekä monipuolisiin Alicanten ja Murcian kaupunkeihin. Benidormista kannattaa ajaa sisämaahan Guadalestin vuoristokylään ja nauttia mahtavista maisemista, vierailla korkealla olevassa Safari Aitana -eläinpuistossa ja Algarin vesiputouksilla.

Viehättävä pikkukaupunki Torrevieja sijaitsee Costa Blancan eteläpäässä. Se on tunnettu värikkäistä juhlistaan ja erityisesti Euroopan suurimmista terveyteenkin suotuisasti vaikuttavista suolavesilaguuneista ja niitä ympäröivistä luonnonpuistoista kävelyreitteineen.

Majoituskohteemme Torreviejassa on Villamartinin golfkentän välittömässä läheisyydessä. Villamartinin ympäristön apartamentokset (mm. Villagolf), rivitalot ja villat ovat yksityisomistuksessa olevia korkeatasoisia loma-asuntoja ja majoituskohde voidaan valita joustavasti aina kulloiseenkin tarpeeseen sopivaksi. Tarjoamme myös tarvittaessa monia eri hotellivaihtoehtoja Costa Blancalla.

Torreviejan alueen golfkentät ovat Villamartin, Campoamor ja Las Ramblas. Täältä n. 20 km päässä on alueen huippukenttä La Finca. Murcian ja Mar Menorin välissä on lisäksi joukko uusia kenttiä ja lisää on rakenteilla. Alicanten lähellä olevat kentät ovat myös tunnin ajomatkan sisällä Torreviejasta.

Kohteemme Costa Blancan alueella

 

Costa Blanca - Espanja

Costa Blancan etusivu

Green feet

Matkapaketit

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Dénia La Sella

Melia Villaitana

Bonalba Alicante

La Finca Golf & Spa Resort

Las Colinas Residences

Intercontinental Mar Menor

The Residences Mar Menor

Golfkentät

La Sella

Villaitana Levante

Villaitana Poniente

Bonalba

Alicante Golf

Alenda Golf

Font del Llop

El Plantio

Altoreal

La Finca

Villamartin

Las Colinas

Campoamor

Las Ramblas

Mar Menor Village

La Torre

Saurines de la Torre

Hacienda Riquelme

El Valle

Alhama Signature

Lo Romero

La Peraleja

Roda

Hacienda de Alamo

La Serena

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi