Pääkuva

Belek

Belek

Turkin etelärannalla sijaitseva Belek on moderni rantalomakohde ja yksi Välimeren alueen parhaista golfkohteista, jossa ilmasto mahdollistaa ympärivuotisen pelaamisen. Maakunnan vilkas pääkaupunki on Antalya, jonka kansainväliseltä lentokentältä on Belekiin matkaa vain 30 km.

Puhdasvetisen, hienohiekkaisen rannan tuntumassa yhtenä nauhana on muutama kymmenen 4-5 tähden ensiluokkaista hotellia, joissa vehreät uima-allasalueet ja monet urheilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lomailtoja vietetään pääasiassa oman hotellin erinomaisesta palvelusta nauttien. Turkkilaista tunnelmaa löytyy paitsi Antalyasta myös läheisen Belekin kylän basaari-alueelta. Retket lähiseudun historiallisiin ja kulttuurikohteisiin ovat myös mahdollisia.

Belekissä on 14 täysmittaista, erinomaista golfkenttää ja mm. 9-reikäinen kaunis Gloria Verde-kenttä, jossa ei tasoitusvaatimusta. Puistomaiset, maastoltaan melko tasaiset, mutta muotoilultaan vaihtelevat, mielenkiintoiset kentät sijaitsevat pinja-metsien suojassa taustanaan lumihuippuinen Taurus-vuoristo. Kaikki kentät ovat hienossa kunnossa ja hotelleista on niihin lyhyet ajomatkat. Matkapaketteihin sisältyvät aina lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset. Kenttien lukumäärästä huolimatta starttiajat pitää varata todella hyvissä ajoin varsinkin syksyn ja kevään kysytyimpiin ajankohtiin. Useimmat kentät ovat hotellien omistuksessa ja parhaat starttiajat on varattu ko. hotellin omille asiakkaille.

Käytämme laajaa valikoimaa Belekin hotelleista ja tarjoamme niiden ympärille rakennettuja kaiken kattavia matkapaketteja. Katso esimerkit otsikon "Tarjoukset" alta ja pyydä täsmennetty tarjouksemme toivomaasi hotelliin.

Kohteemme Belekissä

 

Belek - Turkki

Belekin etusivu

Green feet

Matkapaketit

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Sueno Golf Hotel

Cornelia Diamond

Cornelia De Luxe

Sirene

Gloria Golf

Gloria Serenity

Gloria Verde

Titanic Deluxe

Maxx Royal

Voyage

Ela Quality

Riu Kaya Palazzo

Kempinski The Dome

Club Med Belek

Golfkentät

Robinson Nobilis

Gloria Old

Gloria New

Gloria Verde

Montgomerie Maxx Royal

Cornelia Faldo

Sueno Pines

Sueno Dunes

Carya

Kaya Eagles

The PGA Sultan

The Pasha

National

Tat International

Lykia Links

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi