Pääkuva

Desert Springs Lodge ****

Tämä majoituskohde sijaitsee Cuevas del Almanzoran ja Palomaresin välisellä tieosuudella Arizona-tyyppisen Desert Springs golfkentän yhteydessä, eksoottisessa, upeassa kallio- ja kaktuspuistossa. Almerian lentokentältä 90 km koilliseen eli reilun tunnin matka, Alicanten lentokentältä 2 tuntia ja Malagasta 3,5 tuntia.

Valittavana on 2-3 makuuhuoneen sviitit (Suite), 3-4 makuuhuoneen pikkuhuvilat (Cottage) ja 3-4 makuuhuoneen villat. Uusia, kauniisti kalustettuja huoneistoja.

Suite: kaksi- ja kolmikerroksisissa taloissa apartamentos- ja rivitalohuoneistoja (townhouse), joissa olohuone, 2-3 makuuhuonetta, kylpyhuone, suihkuhuone, aurinkoterassi, minibaari, safe box, puhelin ja satelliitti-tv, yhteiset uima-altaat.

Cottage: olohuone, 2-4 makuuhuonetta, vaatehuone, 2-3 kylpyhuonetta, aurinkoterassit, minibaari, safe box, puhelin, satelliitti-tv, yhteiset uima-altaat.

Villa: olohuone, ruokailutila, 3-4 makuuhuonetta, vaatehuone, 2-3 kylpyhuonetta, aurinkoterassit, tilavat verannat, minibaari, safe box, puhelin ja satelliitti-tv, oma uima-allas ja grilli.

Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan viihtyisällä klubitalolla, joka on koko alueen sydän. Korkeatasoisen El Torrente-ravintolan terasseilla voi lisäksi nauttia tapakset, salaatit yms.

Yhteystiedot

Osoite: 04618 Villaricos, Cuevas del Almanzora, Almeria
Puh: +34 950 467104
Fax: +34 950 467209
E-mail: desertsprings@almanzora.com
Internet: www.almanzora.com

 

Hinnat

Pyydä tarjous >>>

 

Almeria - Espanja

Almerian etusivu

Green feet

Matkapaketit

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Hotel Almerimar

Hotel Golf Almerimar

Valle del Este Golf Resort

Desert Springs Lodge

Golfkentät

Golf Almerimar

Playa Serana

Valle del Este

Desert Springs

Marina Golf Mojacar

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi