Pääkuva

Almeria


Costa de Almeria sijaitsee Espanjan etelä/kaakkoiskulmassa ja tilastojen mukaan siellä on yli 340 aurinkoista päivää vuodessa. Se tarjoaa Manner-Euroopan lämpimimmän talvi-ilmaston, mikä tekee siitä ihanteellisen golflomakohteen syksyllä, talvella ja keväällä. Vesi on kristallinkirkasta ja aina talviaikaan lämpimämpää kuin ilma. Almeriassa vietät kiireettömän, rentouttavan ja täysipainoisen golfloman.

Tyypillinen näkymä ympäristössä on valtavat kasvihuonealueet, ja täältä lähteekin valtaosa Espanjan vihannesviennistä. Suositeltavia retkikohteita ovat vaikkapa Sierra Nevadan laskettelukeskus, jossa eritasoisia rinteitä riittää ja hissejäkin on nykyään kymmenittäin. Granadassa on toinenkin upea käyntikohde, Unescon maailmanperintölistalle kuuluva maurien rakentama palatsi Alhambra satumaisine puutarhoineen.

Majoituskohteemme ovat golfkenttien vieressä sijaitsevat 4 tähden golfhotellit Hotel Almerimar, Valle del Este Golf Resort ja Desert Springs Lodge. Myös Roquetas de Marin monet hotellit tai esim. Mojacar Playalla sijaitsevat 4 tähden hotellit Marina Golf ja Marina Playa ovat mahdollisia. Matkat Almerimariin ja Roquetas de Mariin suosittelemme toteutettavaksi Malagan lennoilla ja muihin majoituskohteisiin Alicanten lennoilla.

Hotel Almerimarin vieraat pelaavat majoituspakettiin kuuluvana vieressä olevaa nyttemmin 27 reikäistä Golf Almerimarin kenttää, mutta vaihto-oikeudella myös lähellä sijaitsevia La Enviaa ja Playa Serenaa. Samat kentät myös Roquetas de Marissa asuville, kotikenttänä Playa Serena.

Muissa majoituskohteissa asuvien pelipaikkoina ovat luontevimmin Valle del Este, Marina Golf Mojacar ja Euroopan ensimmäinen Arizona-tyyppinen erämaakenttä, upea ja eksoottinen Desert Springs.

 

Kohteemme Almeriassa

 

 

Almeria - Espanja

Almerian etusivu

Green feet

Matkapaketit

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Hotel Almerimar

Hotel Golf Almerimar

Valle del Este Golf Resort

Desert Springs Lodge

Golfkentät

Golf Almerimar

Playa Serana

Valle del Este

Desert Springs

Marina Golf Mojacar

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi