Pääkuva

Algarve

”Terra de Golf” on oikea nimitys tälle Portugalin eteläisimmälle maakunnalle. Rannikko on yksi Euroopan tunnetuimmista ja monipuolisimmista golfkohteista ja sen noin 30 kentällä hinta/laatusuhdekin on kohdallaan hyvien alennussopimustemme ansiosta. Monet alueen kentistä ovat maailmankuulujen arkkitehtien suunnittelemia golfin klassikoita, jotka jokaisen golfmatkailijan kannattaa käydä kokemassa.

Algarve on erinomainen lomakohde muutenkin: kauniit maisemat, miellyttävä ilmasto, puhtaat hiekkarannat, mahtavat rantakalliot, useat vesi- ja teemapuistot, idylliset pikkukylät, monipuoliset harrastusmahdollisuudet, ihmisten ystävällisyys sekä hyvä ruoka (mm. piri-piri-kana) ja paikalliset viinit (mm. helmeilevät rosé-viinit ja vinho verde).

Majoituskohteemme sijaitsevat Vilamourassa, Quinta do Lagossa ja Tavirassa. Vilamouran hotellimme ovat meren rannalla ja lähellä kuuluisaa huvipursisatamaa ja kasinoa, jotka ovat iltaelämän keskukset. Vilamourassa on viisi hienoa golfkenttää ja lähellä sijaitseva Vila Sol kuudentena, joihin hotelleista on ilmaiset kuljetukset. Quinta do Lago on luksusluokan loma-asuntoalue luonnonpuistossa, jolle antavat leimansa pinjametsät, laguunit, järvet, pitkät hiekkarannat ja maineikkaat golfkentät. Faron itäpuolella oleva Tavira on viehättävä eteläportugalilainen pikkukaupunki, jonka lähellä ovat mm. erinomaiset golfkentät Quinta da Ria ja Quinta de Cima.

Tarvittaessa löytyy paljon muitakin majoituskohteita eri puolilla Algarvea.

Kohteemme Algarvessa

 

 

Algarve - Portugali

Algarven etusivu

Green feet

Matkapaketit

Lämpötilat ja sää

Majoitus

Vila Galé Ampalius

Vila Galé Marina

Victory Village Club

Vilar do Golf

Hotel Vila Galé Tavira

Golfkentät

Parque da Floresta

Espiche

Boavista

Palmares

Penina

Morgado

Alamos

Alto Golf

Vale da Pinta

Gramacho

Silves

Salgados

Oceânico Old Course

Oceânico Millennium

Oceânico Pinhal

Oceânico Laguna

Oceânico Victoria

Vila Sol

Vale do Lobo Ocean

Vale do Lobo Royal

Quinta do Lago South

Quinta do Lago North

Pinheiros Altos

San Lorenzo

Benamor

Quinta da Ria

Quinta de Cima

Monte Rei

Castro Marim

Quinta do Vale

 

AK-Matkat Oy      |      Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala      |      puh: (09) 894 6700      |      fax: (09) 8946 7010      |      E-mail: info@ak-matkat.fi